Forside

Kajakklubben Pilen blev stiftet i 1920 og er Danmarks 3. ældste kajakklub.

Vi er en relativt lille klub med omkring 100 medlemmer. Klubben har forskellige kajakker og pagajer, som kan benyttes af klubbens medlemmer. En del medlemmer har deres eget materiel. Vi er hovedsagelig en “motionsklub” men på hylderne ligger da også et par kapkajakker, for dem, der måtte have lyst til at afprøve den side af sporten.Vi har til huse på Ndr. Mole, hvor vores charmerende røde klubhus pryder Dragør gamle lystbådehavn. Herfra nyder medlemmerne havnelivet fra første parket, sommeren igennem.

KLIK HER FOR LINK TIL KORT

kajak-hus

Vores rofarvand

Rofarvandet omkring Pilen byder på alt fra beskyttet “sandkasseroning” til ture langs sydstranden med mulighed for badning under vejs, roning langs med lufthavnen for et besøg på Amagerstrand; eller man kan fortsætte endnu længere op langs kysten eller smutte gennem Københavns havn for at tage turen rundt om Amager. Der arrangeres ligeledes ture til andre rofarvande, f.eks. Mølleåen, Tryggevældeå, Susåen eller til søer og åer i f.eks. Sverige.

Hvornår kan man ro?

Som kajakroer er du privilegeret ved selv at kunne bestemme,hvornår du vil ro. Du kan være uafhængig og ro alene eller du kan ro sammen med andre. Det gør kajaksporten meget fleksibel. Der er nogle fælles rodage, hvor du kan være sikker på at møde dine klubkammerater for en fælles rotur og hyggeligt samvær. Dette foregår alle søndage kl. 10.00 og torsdage kl. 18.00 hele sommeren igennem. Torsdage efterfølges roningen af fællesspisning, hvor eget medbragt kød grilles på vores store klubgrill. Der arrangeres fælles salatbord.

Hvordan bliver man medlem?

Hvis du ikke tidligere har roet, skal du gennemføre vores kajakkursus, som ligeledes giver dig medlemskab af klubben. Har du tidligere roet kajak og været medlem af en kajakklub, kan du optages som medlem uden deltagelse i nævnte kursus. Der er lukket for tilmelding i sæson 2018. Men du kan komme på venteliste til sæsonstart forår 2019.

KLIK HER FOR TILMELDING TIL 2019

Hvad koster det?

Kontingentet gælder for perioden 1. april til 31. marts året efter.

Seniorer (18 år og op) 1.000 kr.

Juniorer (15-17 år) 450 kr.

Børn (9-14 år; kræver støttemedlemsskab af 1 forælder) 300 kr.

Børn (t.o.m. 8 år) Gratis (ifølge med aktivt betalende forælder).

Pilevenner: 300 kr

Deltagelse på begynderhold koster 1.100 kr.
strandlinien

Der er lukket for kommentarer.